Bemutatkozik Bogdánfi Márton

Lassan zárul a téli átigazolási időszak, amelyben ezúttal elég aktívak voltunk. Új vezetőedzőnk Domján Norbi első téli igazolása Bogdánfi Márton volt, aki a középpálya közepén érzi otthonosan magát. Szokásainkhoz híven Marcit is megkérdeztük annak érdekében hogy jobban megismerje Őt minden kedves szurkolónk.

Hogy kerültél először kapcsolatba a labdarúgással? Milyen csapatokban játszottál korábban? Milyen futball élményeid vannak korábbról?

BM: Kaposváron kezdtem a labdarúgást 3-4 évesen a  Mézga Focisuliba majd 14 évesen kerültem a Kaposvári Rákóczi Bene Ferenc Labdarúgó akadémiára. 18 évesen kikerültem Ausztriába ahol másfél évet játszottam egy 4. osztályú csapatban, majd hazajöttem az egyetem miatt és a TF csapatában is megfordultam. A munkám miatt hazaköltöztem Kaposvárra. A megye 1-es Magyaregres SE-be igazoltam, ahonnan megkeresett az akkor kizárt és újjáalakult Kaposvári Rákóczi akikkel sikerült visszajutni az nb3-ba. Onnan a Budapest Honvéd hívására felköltöztem Pestre ahol az U15-ös edzői stáb tagja lettem. Az igazolásom vissza került Magyaregresre, ahová nagy kedvvel jártam hétvégente meccsekre. Onnan kerültem az ISSIMO-hoz.

Hogy kerültél kapcsolatba az ISSIMOval?

BM: Az év elején Domján Norbert keresett meg, ezzel a lehetőséggel. Valószínűleg ismer, mennyire ambiciózus vagyok, mert egyből a csapat céljait vázolta fel nekem, ami még inkább közelebb hozott a döntéshez.

Milyenek az első benyomásaid? Mit vársz ettől a szezontól?

BM: 3 edzésen vettem eddig részt is kijelenthetem, nagyon pozitív érzéseim vannak a csapattal kapcsolatban. Nagyon sokan vagyunk edzésen ami ritka a Magyar bajnokságok alacsonyabb osztályaiban.
Mindenképp a feljutás a célom ebben a szezonban, hisz ezért igazoltam ide. Szeretném segíteni a csapatot a blasz 2-es tagságnak az elérésében.

Mivel foglalkozol a hétköznapokban?

BM: Hétköznapokon a Magyar Futball Akadémia u15ös csapatának a pályaedzőjeként dolgozom, illetve osztályfőnök vagyok az akadémia egyik osztályában, ahol edzéselméletet oktatok.

Futballon kívül milyen részleteket osztanál meg magadról az Issimo fanokkal?

BM: Győztes mentalitású vagyok, aki szeretne mindig nyerni, remélem minél több sikerem lesz a ISSIMO- val. Motiváltan érkeztem ide, és szeretném boldoggá tenni az ISSIMO szurkolóit.

 

Heti program

Felnőtt és Öregfiúk csapatok edzései

  • Kedd - 19.30-21.00 Kövér Lajos utca
  • Csütörtök - 19.30-21.00 Kövér Lajos utca

U9-U11 csapat edzései

  • Hétfő - 17:00-18:00 László Gyula Ált Isk
  • Kedd - 18.00-19.00 Pestújhelyi Ált Isk
  • Csütörtök - 18.30-19.30 Pestújhelyi Ált Isk

U17-U19 csapat edzései

  • Kedd - 18.00-19.30 XIV Kövér Lajos utca
  • Csütörtök - 18.00-19.30 XIV Kövér Lajos utca

Issimo SE következő meccs

Issimo II. következő meccs

U19 következő meccs

Issimo OB következő meccs

SEnior következő meccs

Issimo BK következő meccs

Futsal NBIII köv meccs

1 %-os támogatás

  • Ahhoz, hogy egyesületünk működni tudjon - a tagdíj bevételek mellett -, anyagi támogatásra is szükségünk van.
  • Ezen könnyedén segíthetsz, mindösszesen az adód 1 %-nak felajánlásával. Neked ez nem kerül semmibe.

Bővebben