Bemutatkozik Kaszab Dávid

Folytatjuk a télen érkező játékosok bemutatását. Sorozatunk második részének főszereplője Kaszab Dávid, akik Szolnok megyéből teszi át a székhelyét az Issimoba. Dávid a védelem tengelyében játszik, és már túl van több edzésen és két edző mérkőzésen.

Hogy kerültél először kapcsolatba a labdarúgással? Milyen csapatokban játszottál korábban? Milyen futball élményeid vannak korábbról?

KD: Viszonylag későn, nagyjából 12 évesen kezdetem el a labdarúgással foglalkozni szülővárosomban Szolnokon, a Lurkó Focimániában. Utána eligazoltam a Szolnoki Máv utánpótlás csapatához, ahol elég szép eredményeket értünk el a különböző korosztályos csapatokban. Egyetem mellett hobbi szinten szerettem volna továbbra is focizni és erre remek lehetőség volt a Tószegi csapat. Akkor megyei 2. osztályúak voltak. Egy évre rá felkerültünk a megye 1-be, aminek azóta is erős tagja az együttes.

 

Hogy kerültél kapcsolatba az ISSIMOval?

KD: Volt egyetemi csoporttársam, Somogyvári Norbert hívta fel rá a figyelmem, hogy Ő jelenleg az Issimonál játszik ahol remek körülmények vannak és a az elérendő célok is megvannak.

 

Milyenek az első benyomásaid? Mit vársz ettől a szezontól? Mit vársz magadtól?

KD: A körülmények valóban fantasztikusak, gondolok itt főként a felszerelésre, edzésekre és infrastruktúrára. Mindenképpen a feljutás a cél, mert úgy gondolom a jelenlegi keret, az új játékosokkal együtt képes rá. Sajnos Tószegen nem az általam leginkább preferált pozícióban játszottam, de most, hogy ismét visszakerültem a védelem tengelyébe, stabilitást szeretnék adni a csapatnak, hogy a lehető legkevesebb kapott góllal ússzuk meg a tavaszi idényt.

 

Mivel foglalkozol a hétköznapokban?

KD: Az egyetem befejeztével, a Budapest Airport Zrt. kereskedelmi osztályán kezdtem el dolgozni. Ez viszonylag sok időt felölel a hétköznapjaimból.

 

Futballon kívül milyen részleteket osztanál meg magadról az Issimo fanokkal?

KD: A munka mellett a fennmaradó szabadidőmet a párommal, családommal és a barátaimmal próbálom tölteni. Szakmai ártalomként nagyon szeretek utazni, ez szintén egy nagyon fontos pontja az életemnek. E mellett a megfelelő állóképesség és kondíció sem elhanyagolható számomra, így napi szinten sportolok akár szervezett keretek között (edzés az Issimonál) akár egyénileg.

Heti program

Felnőtt és Öregfiúk csapatok edzései

  • Kedd - 19.30-21.00 Kövér Lajos utca
  • Csütörtök - 19.30-21.00 Kövér Lajos utca

U9-U11 csapat edzései

  • Hétfő - 17:00-18:00 László Gyula Ált Isk
  • Kedd - 18.00-19.00 Pestújhelyi Ált Isk
  • Csütörtök - 18.30-19.30 Pestújhelyi Ált Isk

U17-U19 csapat edzései

  • Kedd - 18.00-19.30 XIV Kövér Lajos utca
  • Csütörtök - 18.00-19.30 XIV Kövér Lajos utca

Issimo SE következő meccs

Issimo II. következő meccs

U19 következő meccs

Issimo OB következő meccs

SEnior következő meccs

Issimo BK következő meccs

Futsal NBIII köv meccs

1 %-os támogatás

  • Ahhoz, hogy egyesületünk működni tudjon - a tagdíj bevételek mellett -, anyagi támogatásra is szükségünk van.
  • Ezen könnyedén segíthetsz, mindösszesen az adód 1 %-nak felajánlásával. Neked ez nem kerül semmibe.

Bővebben