Újabb öregfiúk győzelem az Öregfiúk III osztályban!

A múlt heti felforgatott felállás után visszatértünk a jól megszokott játékrendhez, hiszen egy erős ellenfélhez látogattunk.

A mérkőzést a Vágó - Losonczy, Nyeste, Papp, Baltay - Magyar, Mészáros, Szilágyi, Balogh, Nagy P. - Marada összeállításban kezdtük. A csapattól fegyelmezett, sokpasszos a labdatartáson alapuló játékot kértem, hiszen az ellenfél támadói között több gyors, jó képességű játékos is volt, nem engedhettük, hogy a Róna lekontrázzon minket. Az első félidőben többnyire a mi akaratunk érvényesült, szép támadásokat vezettünk, de a kapu előtt rendre rossz megoldást választottunk, vagy a kapus avatkozott jól játékba. A 34. percben aztán egy formás akció végén Magyar Laci vágta be Győző alapvonalról okosan visszatett labdáját. A Róna játékosai a bekapott gól után sebességet váltottak, többet birtokolták a labdát, de a kapunkra továbbra sem jelentettek veszélyt. A félidő végén egy buta szabálytalanságot követően 11-eshez jutott vendéglátónk, de Fekete kihagyta az egyenlítési lehetőséget. 

A szünetben öt cserénk közül hármat ki is használtunk Mészáros Gyurit Mirák "Pepe", Nagy Palit Nagy Vilmos, Szilágyi Gabit pedik Mirák Zoli váltotta. A cserék új lendületett adtak a csapatnak, és több veszélyes kontrát is vezettünk, amelyek góllal kecsegtettek, de az első félidei rossz megoldások itt is visszaköszöntek. A további cseréknek (Balogh - Barátfalvy, Papp - Szabó Boldi) köszönhetően a lendület kitartott a mérkőzés utolsó szakaszáig, amikor viszont ismét a Róna percei következtek. Szerencsére ellenfelünk a stabil védelmet nem tudta térdre kényszeríteni, így a meccs végét jelző hármas sípszó után győztesen és kapott gól nélkül hagyhattuk el a pályát.
A győzelem mellett külön figyelemre méltó, ahogy a csapat "csapatként", egymást segítve, bíztatva küzdött, ezzel átlendülve a holtpontokon.

 

 

Heti program

Felnőtt és Öregfiúk csapatok edzései

  • Kedd - 19.30-21.00 Kövér Lajos utca
  • Csütörtök - 19.30-21.00 Kövér Lajos utca
U17 csapat edzései

  • Kedd - 18.00-19.30 XIV Kövér Lajos utca
  • Csütörtök - 18.00-19.30 XIV Kövér Lajos utca
U19 csapat edzései

  • Kedd - 18.00-19.30 XIV Kövér Lajos utca
  • Csütörtök - 18.00-19.30 XIV Kövér Lajos utca

Issimo SE következő meccs

Issimo II. következő meccs

U19 következő meccs

03-03-2018 00:00
 
ISSIMO SE U19 - TFSE-GERRZO

SEnior következő meccs

12-03-2018 00:00
 
KISE - ISSIMO SEnior

Issimo BK következő meccs

1 %-os támogatás

  • Ahhoz, hogy egyesületünk működni tudjon - a tagdíj bevételek mellett -, anyagi támogatásra is szükségünk van.
  • Ezen könnyedén segíthetsz, mindösszesen az adód 1 %-nak felajánlásával. Neked ez nem kerül semmibe.

Bővebben