Jakab Gábor volt az 5. forduló Issimo játékosa!

Az Issimo SEnior támadója duplázott a hétfői győztes meccsen.

Milyen érzés volt az első duplád az ISSIMO színeiben a másodosztályban?

Nagyon örülök, hogy végre kijött a lépés és gólokkal, illetve egy gólpasszal tudtam segíteni a csapatot. És itt fontos kihangsúlyozni a CSAPATOT, csupa nagy betűkkel. Nekem az elsődleges, hogy a csapat sikeres legyen és ennek rendelem alá magam. Inkább próbálok passzolni, ha úgy látom, hogy a társam nagyobb gólhelyzetben van. Meccs után az elalvás is nehezen ment a feldobott állapot miatt.

Ősszel jó formában kezdted a szezont. Minek köszönhető ez?

Nem tudom megkerülni a csapat kiemelését, hogy nagyon jó társak vesznek körül és egyre többször bíznak bennem és folyamatosan biztatnak is. Igyekeznek segíteni, hogy helyezkedjek, hisz nagy pályán még inkább zöldfülűnek számítok. De az elmúlt szezon után úgy gondolom, hogy sokat tanultam és kezdek beérni - nyilván sokat kell még tanulnom. Igyekszem a támadásokkal odaérni a kapu elé és várni a megfelelő pillanatot, ahogy történt ezen a meccsen kétszer is.

Milyen különbséget érzel a két osztály között?

Az látszik, hogy itt gyorsabb a játék és nagyobb futómennyiség szükséges. Taktikailag felkészültebbek a csapatok és sokkal folyamatosabb koncentráció szükséges a meccsek alatt. A több futás viszont sokszor felőrli a csapatokat és döntő tud lenni, hogy a 2. félidőt ki bírja jobban. Ebben is jól teljesít a csapat, többször tudtuk ezzel magunk javára fordítani a mérkőzéseket.

Mit vársz a csapattól ebben az évben?

A vezetőség nagyon jól megerősítette a csapatot és látva az elmúlt fordulók játékát, én optimistán a felső házba várom a csapatot. Persze még nagyon a bajnokság elején vagyunk, de ha tartjuk a jelenlegi formánkat, csak a saját játékunkkal foglalkozunk és a komoly csapatokkal tudunk bravúr meccseket játszani, akkor összejöhet a célunk. Azt gondolom, hogy 3. osztályból feljutott csapatként ez igazán szép eredmény lenne és már az ellenfelek tiszteletét is kivívnánk.

Hogy kerültél az ISSIMOhoz?

Néhány évvel ezelőtt Iván hívott már a csapathoz, miután összecsaptunk kis pályán az akkori csapatával (a sokak által ismert "cselendzs" nevű sorozatban). De a hétvégi meccseket és a heti két edzést nem tudtam/akartam család mellett vállalni. Aztán beleöregedtem a senior csapatba és újra invitált az elnök úr. Akkor igent mondtam, mert szeretem a kihívásokat és a focit pláne. És rögtön jött BLSZ3 senior -ban egy 2. helyezés a bajnokságban. Ennél fantasztikusabb debütálást nehéz lenne elképzelni. Ezt a szép élményt már nem veszi el senki. Most jöhetnek az újabb sikerek immár 2. osztályban.

 

Heti program

Felnőtt és Öregfiúk csapatok edzései

  • Kedd - 19.30-21.00 Kövér Lajos utca
  • Csütörtök - 19.30-21.00 Kövér Lajos utca
U17 csapat edzései

  • Kedd - 18.00-19.30 XIV Kövér Lajos utca
  • Csütörtök - 18.00-19.30 XIV Kövér Lajos utca
U19 csapat edzései

  • Kedd - 18.00-19.30 XIV Kövér Lajos utca
  • Csütörtök - 18.00-19.30 XIV Kövér Lajos utca

Issimo SE következő meccs

Issimo II. következő meccs

U19 következő meccs

03-03-2018 00:00
 
ISSIMO SE U19 - TFSE-GERRZO

SEnior következő meccs

12-03-2018 00:00
 
KISE - ISSIMO SEnior

Issimo BK következő meccs

1 %-os támogatás

  • Ahhoz, hogy egyesületünk működni tudjon - a tagdíj bevételek mellett -, anyagi támogatásra is szükségünk van.
  • Ezen könnyedén segíthetsz, mindösszesen az adód 1 %-nak felajánlásával. Neked ez nem kerül semmibe.

Bővebben