BK felkészülési rajt

ISSIMO BK -Kispest SE 2-1 (1-1)

A meccset Szabó - Ungi, Zsilinszky, Tiszai, Losonczy - Zsók, Füleki, Papp, Nagy F. - Vass, Nagy J. felállásban kezdtük. 
A mérkőzés elejétől fogva a mi akaratunk érvényesült, igyekeztünk rövid, gyors passzokkal az ellenfél védelme mögé kerülni. ez többször is sikerült, de sajnos a támadásainkat nem sikerült góllal befejezni, pedig megvoltak a lehetőségeink. Egy szögletet követően a kapu előtti kavarodást Ungi Geri használt ki, és ezzel a góllal megszereztük a vezetést. Továbbra is támadásban maradtunk, és Ungi újabb előretörése során kaptunk egy jogos tizenegyest, amit az ellenfél hevesen reklamált. Talán ez a kis közjáték zavarta meg Ricsit, és nem sikerült gólra váltani a tizit. Szinte az ellentámadásból gólt szerzett az ellenfél, egy lesgyanús helyzetből, de a bíró nem látott szabálytalanságot. A hátralévő időben is megvoltak a lehetőségek, de újabb gólt már nem sikerült szereznünk.
A második félidőben Nagy F. - Nagy V. cserét hajtottunk végre (Feri nem kockáztatott egy komolyabb sérülést, nagyon helyesen). Emiatt kicsit átszerveztük a csapatot. Ricsi átment a baloldalra, Geri feljebb lépett, Vili pedig a jobboldalon a védő pozíciót foglalta el. A lendület nem hagyott alább, és egy szép támadás végén Füleki Tomi szerzett szép gólt. Tomi nem sokkal később cserét kért és Nagy T. állt be a védelem tengelyébe, Zsilinszky Szabi pedig feljebb lépett. A 65 percben egy újabb sérülés után 10 emberre fogyatkoztunk, de ez nem látszott meg a játékunkon, voltak ígéretes támadásaink, gólszerzési lehetőségeink.

Nagy Tamás: 
Ma nagyon szervezetten játszottunk, mindenki fegyelmezetten volt, és végig koncentrált. Kiemelendő, hogy az ellenfél térfelén nagyon sok labdát szereztünk, köszönhetően a csatáraink letámadásának, a középpályás feszes védekezésnek. Gratulálok a csapatnak!

 

Heti program

Felnőtt és Öregfiúk csapatok edzései

  • Kedd - 19.30-21.00 Kövér Lajos utca
  • Csütörtök - 19.30-21.00 Kövér Lajos utca
U17 csapat edzései

  • Kedd - 18.00-19.30 XIV Kövér Lajos utca
  • Csütörtök - 18.00-19.30 XIV Kövér Lajos utca
U19 csapat edzései

  • Kedd - 18.00-19.30 XIV Kövér Lajos utca
  • Csütörtök - 18.00-19.30 XIV Kövér Lajos utca

Issimo SE következő meccs

Issimo II. következő meccs

U19 következő meccs

Issimo OB következő meccs

SEnior következő meccs

Issimo BK következő meccs

Futsal következő meccs

1 %-os támogatás

  • Ahhoz, hogy egyesületünk működni tudjon - a tagdíj bevételek mellett -, anyagi támogatásra is szükségünk van.
  • Ezen könnyedén segíthetsz, mindösszesen az adód 1 %-nak felajánlásával. Neked ez nem kerül semmibe.

Bővebben