Nekivágtunk a tavasznak Öregfiúk szinten is

Hétfő este lejátszotta első 2019 évi felkészülési mérkőzését az Öregfiúk II. osztályban szereplő csapatunk is. Ellenfelünk a III. osztályban szereplő Mélykút gárdája volt, akivel már többször is találkoztunk, és mindig remek mérkőzéseket játszottunk.

A csapatot a tavaszi szünetben Ivan fogja vezetni, ami néhány változást is hoz a csapat játékában. A betervezett öt felkészülési mérkőzés az új elképzelések begyakorlására lett lekötve, hogy legyen ideje a Srácoknak az új taktikai hadrendet alkalmazni. Ennek tükrében az eredménynek a mérkőzéseken nincs jelentősége, inkább az a cél, hogy kijöjjenek a hibák, hiányosságok, amiket a bajnoki rajtra kell megoldani. Természetesen ettől függetlenül nyerni szerettünk volna tegnap este is, de ez most sajnos elmaradt.

Pedig nem kezdődött rosszul a mérkőzés mert uraltuk a játékot, helyzeteink voltak, sőt Séfi révén egy látványos góllal meg is szereztük a vezetést a 20. perc körül. Séfi olyan 20-25 méterről csavart a hosszú felsőbe, olyan pontosan hogy a Mélykút kapusának nem volt esélye a hárításra. A gól után is voltak lehetőségeink, elég komolyak is, mivel többször álltunk szemben 1-1ben a kapussal. A helyzeteink kimaradtak, és ahogy az lenni szokott ellenfelünk szerzett gólt egy gyors kontra után a félidő utolsó percében.
A szünetben hátom cserét hajtottunk végre, valamint a taktika is módosult. A játék képe is változott sajnos, aminek mi nem örültünk, mivel a Mélykút bátrabb játékkal rukkolt elő, ránk eröltette az akaratát. Kiegyenlített játék folyt, mégis két gólt kaptunk, ismét két gyors támadás végén, amikor létszám hátrányban voltunk. Az ősszel jól működő védekezésünk ezen az estén nem volt hibátlan, ezen mindenképpen változtatnunk kell a hátra lévő 3 hétben. A meccs végén egy gyors, kispasszos jobb oldali támadás végén még Szityu lőtt gólt, amivel kozmetikázott kicsit az eredményen.
A tanulságokat le kell vonni mindenkinek, a kondíciót fejleszteni kell a következő meccseken, és rendben leszünk rajtra.

Mélykút – ISSIMO SE 3-2 (1-1)
2019. 02. 04. 20:30
Goldball Park

ISSIMO: Sztán – Kovács P, Terjéki, Pető – Filibér, Tóth B, Séfer, Kiss G, Gáspár J – Balogh Ákos, Nagy Zs.
Csereként játszott: Schmid, Jakab, Reök
Gólszerzők: Séfer, Nagy Zs

 

Heti program

Felnőtt és Öregfiúk csapatok edzései

  • Kedd - 19.30-21.00 Kövér Lajos utca
  • Csütörtök - 19.30-21.00 Kövér Lajos utca
U17 csapat edzései

  • Kedd - 18.00-19.30 XIV Kövér Lajos utca
  • Csütörtök - 18.00-19.30 XIV Kövér Lajos utca
U19 csapat edzései

  • Kedd - 18.00-19.30 XIV Kövér Lajos utca
  • Csütörtök - 18.00-19.30 XIV Kövér Lajos utca

Issimo SE következő meccs

Issimo II. következő meccs

U19 következő meccs

Issimo OB következő meccs

SEnior következő meccs

Issimo BK következő meccs

Futsal következő meccs

1 %-os támogatás

  • Ahhoz, hogy egyesületünk működni tudjon - a tagdíj bevételek mellett -, anyagi támogatásra is szükségünk van.
  • Ezen könnyedén segíthetsz, mindösszesen az adód 1 %-nak felajánlásával. Neked ez nem kerül semmibe.

Bővebben