Szoros meccsen vereség

Újabb futsalra specializálódott csapattal találkoztunk, sajnos a helyzetkihasználás döntött.

A múlt heti, Police SE elleni meccse elmaradt futsal-csapatunknak, kérdés, hogy sor kerül-e pótlásra, hiszen a PSE első tavaszi meccse is elmaradt, létszámmal pedig ősszel sem álltak túl jól. A Cső-Montage elleni találkozó után így a La Escuela következett, idegenben.

Miután nagy nehezen megtaláltuk a parkolót és a bejáratot, kicsit meglepve tapasztaltuk, hogy a futsalt igent komolyan vevő ellenfelünk ezúttal inkább pihentetné két legjobbját, hiszen az elején nem volt pályán az a két rutinos és éveket magasabb szinten lehúzó játékos, aki lényegében eldöntötte a három pont sorsát. De ne szaladjunk ennyire előre. Az első félidőben valószínűleg eddigi legjobb teljesítményünket nyújtottuk, a hazaiak talán kicsit túl lazán vették a kezdést, a remekül védő kapusuk tartotta őket meccsben. A vezetést kontra után meg is szereztük, de ezen kívül is rengeteg ziccerünk volt. Balszerencsénkre, azért felállt az első sor a félidő végére és megfordították az állást.

Nem adtuk fel hátrányban sem, sikerült is 4-4-re kiegyenlítenünk, továbbra is sok helyzetet dolgoztunk ki, ám védekezésbe egyre többször csúszott hiba, vagy egy az egyben nem tudtuk levédekezni a lendületes támadókat. “Ketten játszunk négy ellen srácok” - fakadt ki még így is a hazaiak csapatkapitánya a pálya közepén, ez nagyjából igaz is volt, de a hazai hálóőr folytatta remeklését, ha nem hárított, akkor pedig kisegítette a kapufa. A mérkőzés utolsó öt perce mindkét fél részéről kicsit szervezetlen rohanásba csapott át, így vízilabda eredmény született, 10-6-ra nyerte a La Escuela. Több volt ebben a mérkőzésben, de az biztos, hogy még így is élvezetesebb ilyen meccseket játszani, mint, amikor az ellenfél kis létszámban jelenik meg, vagy el sem jön.

La Escuela - Issimo 10-6 (3-1)
Kistarcsa, 20 néző

Issimo: Sztán - Pető, Horváth, Máriás, Balogh
Cserék: Simon V., Heinrich, Gressó
Gólszerzők: Gressó (14., 25., 31.), Heinrich (30., 39.), Horváth Zs. (38.)

 

Heti program

Felnőtt és Öregfiúk csapatok edzései

  • Kedd - 19.30-21.00 Kövér Lajos utca
  • Csütörtök - 19.30-21.00 Kövér Lajos utca
U17 csapat edzései

  • Kedd - 18.00-19.30 XIV Kövér Lajos utca
  • Csütörtök - 18.00-19.30 XIV Kövér Lajos utca
U19 csapat edzései

  • Kedd - 18.00-19.30 XIV Kövér Lajos utca
  • Csütörtök - 18.00-19.30 XIV Kövér Lajos utca

Issimo SE következő meccs

Issimo II. következő meccs

U19 következő meccs

SEnior következő meccs

Issimo BK következő meccs

Futsal következő meccs

1 %-os támogatás

  • Ahhoz, hogy egyesületünk működni tudjon - a tagdíj bevételek mellett -, anyagi támogatásra is szükségünk van.
  • Ezen könnyedén segíthetsz, mindösszesen az adód 1 %-nak felajánlásával. Neked ez nem kerül semmibe.

Bővebben