Csillagos ÖTÖS!

Megkezdte tavaszi szereplését Öregfiúk csapatunk, amely ezúttal Dunaharasztiba látogatott. A pálya megközelítése sem ment könnyen, mert rossz címen gyülekeztünk elsőre, de szerencsére azért mindenki oda talált a pontos helyszínre időben. Több hiányzóval rendelkeztünk különböző okok miatt, így csak két cserével kezdtük a meccset. Hogyi csak biztonsági cserének jött, még nem 100%os a lába, de reméljük jövő héten már bevethető lesz!

A múlt heti kellemes időjárás után hétfő este ismét késő téli, 3-4 fokos időjárásban kezdtük meg a mérkőzést. Jól mozgott a csapat, sokat futottak a játékosaink, amivel megzavarták az ellenfelet, és a labdatartás is jól ment. A jó kezdés meg is hozta az első tavaszi gólunkat, új igazolásunk Lázi ennél jobban nem is kezdhette volna a szereplését, a 7. percben lecsapott egy eladott labdára a hazaiak térfelének közepén, majd meg sem állt a kapuig, ahol a rövid alsóba lőtt a kiszolgáltatott helyzetben lévő kapus mellett. A vezetés megszerzése jót tett a hangulatunknak, még magabiztosabban játszottunk, nagyrészt a harasztiak térfelén. A mezőnyfölény az első húsz percben csak kisebb lehetőségeket hozott. Ellenfelünk is került lövőhelyzetbe, sőt ziccert is hibázott, de alapvetően jól zárt a védelem. Több gól már nem született, izgalmas jó meccset láthatott aki a Hévről belenézett a meccsbe. J
A második félidőben növeltük a sebességet, és immár jöttek is a nagyobb helyzetek. A hazaiak feljebb tolták a védekezést, amit remekül használtunk ki. Az 50. percben Séfi lépett ki egyedül egy remek indítás után. Két védő üldözte, próbálta szerelni, és a kapus is fürgén szaladt ki Tomi fogadására a tizenhatos vonalára. Középpályásunk nagyon higgadt volt, két csellel a három embert három felé küldte, majd szépen emelt a kapuba. Három perccel később ha lehet mondani, akkor egy még szebb gólt szereztünk. Az agilisan játszó Kiss Gabi a jobb oldalon kapott labdát, egy tanári pörgetéssel megkerülte a védőjét, majd 16 méterről védhetetlenül bombázott a hazai kapuba. Alighanem evvel el is dőlt a mérkőzést, de szerencsére nem így gondolták játékosaink, mentek előre az újabb gólért. A megnyíló területekre jól indultunk be, és egy ilyen alkalommal Lázi lépett ki középen, akit buktatott a hazaiak védője a tizenhatoson belül. A megítélt tizenegyest Pető Peti váltotta gólra. 8 percen belül eldöntöttük a meccset, nagyon meggyőző játékot produkáltak a Srácok. A hátra lévő 20 percben is mentünk tovább előre, de már csak egy gólt lőttünk. Ekkor ismét egy gyors támadást sikerült góllal befejezni, amikor is Ákos volt önzetlen, és Balut hozta helyzetbe, aki meglőtte az ötödik gólunkat.
Megérdemelt győzelem volt, vendéglátóink a második félidőben nem bírták a gyors támadásainkat megállítani.

Jövő héten innen kell folytatnunk, ezúttal majd a Trend Csepel gárdája ellen hazai pályán.

Dunaharaszti MTK – ISSIMO SE 0 – 5
2019. március 11. 19:30
Dunaharaszti, Csónak utca

ISSIMO SE: Sztán – Filibér, Terjéki, Pető, Gáspár – Kiss, Séfer, Tóth – Csernyák – Márton, Balogh Ákos
Csereként játszott: Kovács P
Gólszerzők: Márton, Séfer, Kiss, Pető, Tóth

 

Heti program

Felnőtt és Öregfiúk csapatok edzései

  • Kedd - 19.30-21.00 Kövér Lajos utca
  • Csütörtök - 19.30-21.00 Kövér Lajos utca
U17 csapat edzései

  • Kedd - 18.00-19.30 XIV Kövér Lajos utca
  • Csütörtök - 18.00-19.30 XIV Kövér Lajos utca
U19 csapat edzései

  • Kedd - 18.00-19.30 XIV Kövér Lajos utca
  • Csütörtök - 18.00-19.30 XIV Kövér Lajos utca

Issimo SE következő meccs

Issimo II. következő meccs

U19 következő meccs

SEnior következő meccs

Issimo BK következő meccs

Futsal következő meccs

1 %-os támogatás

  • Ahhoz, hogy egyesületünk működni tudjon - a tagdíj bevételek mellett -, anyagi támogatásra is szükségünk van.
  • Ezen könnyedén segíthetsz, mindösszesen az adód 1 %-nak felajánlásával. Neked ez nem kerül semmibe.

Bővebben