Somogyvári Norbi remek kezdése

Az első fordulóban remekül mutatkozott be Somogyvári Norbi az Issimo színeiben, csapatunk nagyarányú győzelméből két góllal vette ki a részét. Norbit kérdeztük eddigi taapasztalatairól, és jövőbeni terveiről.
 
Magabiztos győzelemmel kezdtük a tavaszi szezont, ráadásul két gólt lőttél. Ilyen kezdésről álmodtál?
SN: Először is szeretném megköszönni a vezetőségnek és mindenkinek, aki közrejátszott az átigazolásomban, hogy itt lehetek. A jó bemutatkozásom pedig egy mérce számomra amit minden mérkőzésen újra és újra meg szeretnék ugrani. Igazából az alapozás kezdetén már körvonalazódott bennem, hogy ennek a csapatnak nem a Blsz III.-ban a helye így nem csak hogy erről álmodtam, hanem ezt is vártam el. A két gól csak hab a tortán, jó volt látni a csapattagokon a magabiztosságot és az elhivatottságot egyaránt.
 
Most csatlakoztál az Issimohoz. Mik az eddigi tapasztalataid? Hogy megy a beilleszkedés?
SN: Lassan egy hónapja erősítem az Issimót, nagy örömömre. A beilleszkedésemben sokat segítettek a csapattársak, akik nagyon kedvesek és barátságosak voltak velem szemben. Szerintem nagyon kevés ilyen csapat van Budapesten, akik ennyire barátságosak és nyitottak az új játékosok érkezésére. A vezetőség részéről pedig  maximális támogatottságot látok, így igazán labdarúgónak érezheti magát az ember. Ennek a következménye pedig a jó teljesítmény a pályán.
 
Hogy látod a csapat formáját, mire lehetünk képesek tavasszal?
SN: Nem akarok semmi féle spekulációba belekezdeni, de mint előbb is említettem a keret erőssége véleményem szerint magasabb osztályban is megállná a helyét. Jelenleg 5 pontos lemaradásunk van, ami nem ledolgozhatatlan hátrány. Számomra mindig a soron következő meccs a legfontosabb, remélem sikerül minden meccsen 3 ponttal elhagyni a pályát, és hogy ez mire lesz elég? Az majd a végén kiderül. Jelenleg csak álmok vannak, de ha keményen dolgozunk érte, az valósággá válhat. 
 
Korábban a Kelenben és a Hegyvidékben játszottál BLSZ I-ben. Miben más ez a mostani csapat és bajnokság?
SN: Talán ezt a csapatot inkább a Hegyvidékhez tudnám hasonlítani, ahol egy nagyon erős és jó közösség jött létre, a játékosok főként egymásért és nem utolsó sorban a klubért küzdenek. Mindenki lebecsüli ezt a bajnokságot, főleg akik magasabb osztályban küzdenek, de ez nem helyes a véleményem szerint. Természetesen nagyon nehéz az első illetve a harmadik osztályt összehasonlítani, képességbeli hiányosságokat fel tudunk fedezni, de hogy itt jobb a hangulat az is biztos! Úgy érzem nagyon jól döntöttem, hogy az átigazolási időszakban ide helyeztem át a székhelyemet.
 
MO-MO-MO
 
 

Heti program

Felnőtt és Öregfiúk csapatok edzései

  • Kedd - 19.30-21.00 Kövér Lajos utca
  • Csütörtök - 19.30-21.00 Kövér Lajos utca
U17 csapat edzései

  • Kedd - 18.00-19.30 XIV Kövér Lajos utca
  • Csütörtök - 18.00-19.30 XIV Kövér Lajos utca
U19 csapat edzései

  • Kedd - 18.00-19.30 XIV Kövér Lajos utca
  • Csütörtök - 18.00-19.30 XIV Kövér Lajos utca

Issimo SE következő meccs

Issimo II. következő meccs

U19 következő meccs

SEnior következő meccs

Issimo BK következő meccs

Futsal következő meccs

1 %-os támogatás

  • Ahhoz, hogy egyesületünk működni tudjon - a tagdíj bevételek mellett -, anyagi támogatásra is szükségünk van.
  • Ezen könnyedén segíthetsz, mindösszesen az adód 1 %-nak felajánlásával. Neked ez nem kerül semmibe.

Bővebben