Egy pontos rangadó

Komoly mérkőzést láthattak Szurkolóink hétfő este a Bánka Sportközpontban, ugyanis a listavezető AC Zrínyi csapatát fogadtuk. Ősszel értékes egy pontot hoztunk el idegenből a Zrínyitől, ezúttal azonban a 3 pont volt a célunk!

Nos a kezdés nem sikerült túl fényesre, mert a 2. percben már a kapunkba került a labda. Egy hosszú, ám annál pontosabb keresztlabdával játszották meg a vendég balszélsőt, aki szintén pontosan centerezett, a középcsatár pedig higgadtan a kapunkba lőtt. Nem ilyen rajtról álmodtunk, de szerencsére a fiúkat nem törte le a gyorsan kapott pofon. Kellett pár perc hogy rendezzük a sorokat, de kézbe vettük az irányítást, a saját játékunkat játszva mentünk az egyenlítő találatért. Türelmesen járattuk a labdát, labda vesztés után vissza támadtunk, és próbáltuk azonnal vissza szerezni. Megfelelően szűkítettük a területet, rendben volt a csapat játéka. Jöttek a helyzetek, de a kapura lövéseink elkerülték a kaput. A 32. percben egy jobb oldali beadás után Ákos a hosszú oldalról visszafejelte a labdát keresztbe, az érkező Kiss Gabi pedig a hálóba lőtt. Megérdemelten egyenlítettünk. A vendégek csak a kontratámadásokra éa a hosszú indításokra építettek, amit a védelmünk remekül hatástalanított. A szünetre mégsem mehettünk döntetlen állással, mert az igencsak túlbuzgó játékvezető asszisztens ítélete alapján a játékvezető büntetőt ítélt a vendégeknek egy olyan jelenet után, amikor a csatár és a védő egyformán ment a labdáért, de a támadó látványosan elesett.
A második félidőben még nagyobb nyomást helyeztünk a vendégek kapujára, már a lövéseink is pontosabbak voltak. de nem akart jönni a gól. Kapufákat lőttünk, illetve a vendégek kapusa is jó napot fogott ki, több komoly védést mutatott be. Nehezen találtuk az utat a kapu felé a tömörülő védelmen keresztül. Egy-két betörés, beadás és távoli lövésben így is benne volt a gól lehetősége. Az utolsó tíz percre kockáztattunk, védő helyett támadót küldtünk be a pályára. Végül az utolsó percben sikerült az egyenlítés. Pető Peti az elmúlt héthez hasonlóan ezúttal is szabadrúgásból talált be, ezúttal talán inkább jobb lábas szögből lőtt, a labda a kapufa belső éléről pattant a hálóba, nagy örömet okozva a lelátón és a kispadon egyaránt.
Remek játékot mutattunk be, amit a vendégek is elismertek, ha kicsit több szerencsénk van, akkor két ponttal többet szereztünk volna.

Jövő héten újabb rangadó következik a SZAC csapata ellen idegenben.

ISSIMO SE – AC Zrínyi 2-2
2019.04.01. 20:00
Bánka Kristóf Sportközpont

ISSIMO: Sztán – Filibér, Terjéki, Pető, Gáspár – Séfer, Kiss, Tóth, Csernyák – Balogh Ákos, Márton
Csereként játszott: Hogyinszki, Schmid, Kovács, Reök, Nagy Zs.
Gólszerzők: Kiss, Pető

#momomo

 

Heti program

Felnőtt és Öregfiúk csapatok edzései

  • Kedd - 19.30-21.00 Kövér Lajos utca
  • Csütörtök - 19.30-21.00 Kövér Lajos utca
U17 csapat edzései

  • Kedd - 18.00-19.30 XIV Kövér Lajos utca
  • Csütörtök - 18.00-19.30 XIV Kövér Lajos utca
U19 csapat edzései

  • Kedd - 18.00-19.30 XIV Kövér Lajos utca
  • Csütörtök - 18.00-19.30 XIV Kövér Lajos utca

Issimo SE következő meccs

Issimo II. következő meccs

U19 következő meccs

Issimo OB következő meccs

SEnior következő meccs

Issimo BK következő meccs

Futsal következő meccs

1 %-os támogatás

  • Ahhoz, hogy egyesületünk működni tudjon - a tagdíj bevételek mellett -, anyagi támogatásra is szükségünk van.
  • Ezen könnyedén segíthetsz, mindösszesen az adód 1 %-nak felajánlásával. Neked ez nem kerül semmibe.

Bővebben