Döntetlen lett a hétközi Blsz4-es forduló…

A 25. fordulóban az általunk jól ismert GB Hegyalja 2050 vendégei voltunk közös hazai pályánkon szerda este. Szokásainkhoz híven ismét új kezdővel álltunk fel, úgyhogy hiába is próbálna bárki felkészülni ellenünk nem járna sok sikerrel – legalábbis ami a kezdő 11-et illeti. 

Már a találkozó első periódusától kezdve labdabirtoklási fölényünk volt, nyugodtan járathattuk a labdát, a hazaiak ebbe nem nagyon tudtak közbeavatkozni. Egészen a 12. percig, ekkor Pacit zavarták meg, aki elpasszolta a játékszert, amit egyből gólra is váltott a hazai csapat. Hozzá kell tenni nem volt sok passz opciója Pacinak, aki ezt leszámítva hiba nélkül hozta a mérkőzést. És mindenki hibázhat, ez teljesen benne van! Ami a csapat erősségét mutatja, hogy az utóbbi időben akárhányszor gólt kaptunk fel tudtunk állni belőle és mentünk tovább csapatként. Nem volt ez másként most sem: a visszatérő Vértesi Donát indult remekül a védelem mögé, Szabó Máté a védelem tengelyéből tanárian tette elé, Donát pedig tökéletesen centerezett Vincze Rolihoz, aki higgadtan befejezte a tankönyvi akciót. A félidő végéig még adódtak gólszerzési lehetőségeink, de ezek sajnos kimaradtak, örültünk hogy csak egy sérüléssel vonultunk pihenőre. 
A folytatásnak egy kényszerű és egy kevésbé kényszerű cserével vágtunk neki. Mondhatni ott folytattuk ahol az első félidőben abbahagytuk, amikor is Vértesi gyönyörű egyéni akcióját sikerült góllal zárnia. Ezután továbbra is nálunk volt többet a labda, azonban ellenfelünk feljebb tolta védekezését, ami nem mindig eredményezett tökéletes labdakihozatalt. Sajnos egy kapu előtti kavarodásból a játékvezető tizenegyest ítélt a hazaiaknak, amit be is lőttek, pedig Paci rajta volt a lövésen. Az addig sem túl békés mederben zajló találkozón tovább fokozta a feszültséget, amikor a hazaiak egyik legjobbját kiállította a játékvezető. A találkozó végül „igazságos” döntetlennel zárult, reméljük mindkét oldalon komolyabb sérülés nélkül.

GB Hegyalja 2050 – Issimo SE II. 2-2 (1-1)
2019. 05. 09. 20:00, 
Bánka Kristóf Sportközpont
Kezdő: Pacsika-Mátrai, Szabó, Medveczky, Nagy- Rajna, Szilágyi B.,- Reök,Simon V, Vértesi- Vincze
Csereként játszott: Szilágyi G., MTóth,Farkas
Gólszerzők: Vincze, Vértesi

 

Heti program

Felnőtt és Öregfiúk csapatok edzései

  • Kedd - 19.30-21.00 Kövér Lajos utca
  • Csütörtök - 19.30-21.00 Kövér Lajos utca

U9-U11 csapat edzései

  • Hétfő - 17:00-18:00 László Gyula Ált Isk
  • Kedd - 18.00-19.00 Pestújhelyi Ált Isk
  • Csütörtök - 18.30-19.30 Pestújhelyi Ált Isk

U17-U19 csapat edzései

  • Kedd - 18.00-19.30 XIV Kövér Lajos utca
  • Csütörtök - 18.00-19.30 XIV Kövér Lajos utca

Issimo SE következő meccs

Issimo II. következő meccs

U19 következő meccs

Issimo OB következő meccs

SEnior következő meccs

Issimo BK következő meccs

Futsal NBIII köv meccs

1 %-os támogatás

  • Ahhoz, hogy egyesületünk működni tudjon - a tagdíj bevételek mellett -, anyagi támogatásra is szükségünk van.
  • Ezen könnyedén segíthetsz, mindösszesen az adód 1 %-nak felajánlásával. Neked ez nem kerül semmibe.

Bővebben