Közel a bravúrhoz!

Csapatunk kedden a Budapest Kupa második fordulójában volt érdekelt ahol az igen erős ASR Gázgyár(Blasz1) csapatát fogadtuk!

Ellenfelünk már az elején hosszú labdákkal próbált zavarba hozni minket de Forrás mester védelme nagyon jól olvasta a játékot! Aztán sajnos a félidő felénél egy kiállítás miatt megfogyatkoztunk egy buta szabálytalanság miatt. Innentől érezhető volt, hogy nagyobb nyomás fog helyezedni ránk ami sajnos a félidő végéhez közeledve meghozta nekik a vezető találatot. (0-1)
Szünetben 2 cserével frissitettük csapatunkat, bemutatkozott a fiatal Szabó Bence is. Fordulást követően Kolozsi futott el a szélen aki Bencét találta meg közepén és gurította a hálóba a labdát! (1-1) Próbáltunk gyors kontrákkal operálni de emberhátrányban érezhető volt a fáradtság a lábakban... Talán emiatt is lehetett, hogy a Gázgyár második találatát hasonló,szélen elfutott beadást követően szerezték meg a vezetést (1-2).
A 78.percben aztán Elek remek kiugratása után Somogyvárit buktatták a 16-oson belül, amit Horváth köszönt szépen értékesített (2-2) Hősiesen védekeztünk aztán sajnos egy pontrúgást követően mégis a vendégek szereztek vezetést (2-3). Hiába mozgósítottuk utolsó energiáinkat a mérkőzés lefújása előtt 1 perccel még egy kontra végén további gólt szereztek a vendégek amivel el is dőlt a párharc kimenetele. (2-4)

Összegezve 60 perc emberhátrányban futbalozva is megvolt a lehetőségünk a bravurhoz, teljes mértékben partnerek voltunk 2 osztállyal feljebb játszó ellenfelünk ellen.

Mo-Mo-Mo

Heti program

Felnőtt és Öregfiúk csapatok edzései

  • Kedd - 19.30-21.00 Kövér Lajos utca
  • Csütörtök - 19.30-21.00 Kövér Lajos utca

U9-U11 csapat edzései

  • Hétfő - 17:00-18:00 László Gyula Ált Isk
  • Kedd - 18.00-19.00 Pestújhelyi Ált Isk
  • Csütörtök - 18.30-19.30 Pestújhelyi Ált Isk

U17-U19 csapat edzései

  • Kedd - 18.00-19.30 XIV Kövér Lajos utca
  • Csütörtök - 18.00-19.30 XIV Kövér Lajos utca

Issimo SE következő meccs

Issimo II. következő meccs

U19 következő meccs

Issimo OB következő meccs

SEnior következő meccs

Issimo BK következő meccs

Futsal NBIII köv meccs

1 %-os támogatás

  • Ahhoz, hogy egyesületünk működni tudjon - a tagdíj bevételek mellett -, anyagi támogatásra is szükségünk van.
  • Ezen könnyedén segíthetsz, mindösszesen az adód 1 %-nak felajánlásával. Neked ez nem kerül semmibe.

Bővebben