Bemutatkozó interjú - Domján Norbert

Ahogy korábban már jeleztük Felnőtt csapatunknál edzőváltásra került sor a téli holtszezonban. Az Issimo SE vezetősége 2020. februártól Domján Norbertet kérte fel a csapat vezetésére. Norbi komoly tapasztalattal rendelkezik a futball minden területén. Játékosként, edzőként, scoutként, vezetőként egyaránt dolgozott már több helyen. Bizakodással telve várjuk a közös munkát, a tavaszi szezont! Bemutatkozásképpen pár kérdést feltettünk Norbinak, múltról, jelenről, jövőről egyaránt.

Mesélj kicsit magadról, milyen tapasztalatokat szereztél korábban játékosként, edzőként?

DN: Játékosként az utánpótlás éveimet a Videotonnál töltöttem, 10 - 20 éves koromig végig jártam a "szamárlétrát". Első osztályú mérkőzésen nem léptem pályára, Nb II-ben Dabason majd Nb III-ban Móron játszottam. 23 évesen a szülőfalumban - Abán - a Megye I-es futball mellett kezdtem edzőként dolgozni a helyi utánpótlásban. A kezdeti tanuló időszak után nagy örömömre visszatérhettem a Vidihez, immár edzőként. Alacsonyabb osztályú foci mellett 4 évet dolgoztam U 15 - U 19-es korosztályokban. A licence-es diplomát 28 évesen szereztem, ebben az időszakban az Nb 3-as Mór felnőtt csapatát irányíthattam vezetőedzőként. A fővárosba a Vasas Kubala Akadémiához kerültem 2 szezon erejéig, az U 18-as csapattal sikerült bajnokságot nyernünk. A Vasas évek után keresett meg Herczeg Vince a Magyar Futball Akadémia általános igazgatója, hogy vállaljam el a Honvéd utánpótlásánál a  scoutvezető szerepkört. Nehéz döntés volt az edzői álmaimat feladni, de ma már ki merem jelenteni, hogy nem hoztam rossz döntést. Immáron 6 éve felelek az Akadémián az U 14 - U 19-es korosztályok kiválasztásáért. Edzőként a Honvéd mellett a Pénzügyőr utánpótlás csapatainál dolgoztam utoljára.

Hogy kerültél kapcsolatba az Issimoval? Mi fogott meg elsősorban?

DN: Az Issimo edzői feladataira először Forrás Zoli - akivel évek óta ismerjük egymást - hívta fel a figyelmem. Akinek ezúton is szeretném megköszönni, hogy rám gondolt. Miután találkoztam Lengyel Ivánnal már láttam, hogy egy igazi családias baráti légkör veszi körül az egyesületet. Somogyvári Norbi - aki mellesleg egykori játékosom a Vasasból - pozitív mondatai a csapatról és a klubról hab volt a tortán.

Milyenek az első benyomásaid?

DN: Első benyomásaim az Issimo kupán nagyon pozitívak voltak. A csapatok és a játékosok példaértékű hozzáállást mutattak ebben a pár órában. Látszott, hogy örömmel teli, mosolygós, igazi jó foci volt.

Mik a terveid a tavaszi szezonra? Milyen változtatásokat tervezel?

DN: Tavaszra a céljaink egyértelműen a Blsz II-be való feljutás. Ehhez minimum a 2. helyett meg kell szereznünk a bajnokság végére. A játékoskeretben "frissíteni" szeretnék csak, ezalatt azt értem, hogy legalább minden csapatrészbe 1 új játékos érkezését tervezem.

Mire számíthatnak a játékosok Tőled az edzéseken, mérkőzéseken?

DN: Azt vallom, hogy még a legmagasabb szinten is komoly jelentősége van a közösség építésnek. Szerencsés vagyok, mert ebben a tekintetben az elődeim már lefektették az alapokat, amelyeket csak tovább kell építenem. Aki bármilyen szinten is sportolt a győzelemre kell, hogy törekedjen. Ezt várom el a játékosoktól az edzéseken valamint a mérkőzéseken egyaránt.

 

Heti program

Felnőtt és Öregfiúk csapatok edzései

  • Kedd - 19.30-21.00 Kövér Lajos utca
  • Csütörtök - 19.30-21.00 Kövér Lajos utca

U9-U11 csapat edzései

  • Hétfő - 17:00-18:00 László Gyula Ált Isk
  • Kedd - 18.00-19.00 Pestújhelyi Ált Isk
  • Csütörtök - 18.30-19.30 Pestújhelyi Ált Isk

U17-U19 csapat edzései

  • Kedd - 18.00-19.30 XIV Kövér Lajos utca
  • Csütörtök - 18.00-19.30 XIV Kövér Lajos utca

TAO támogatás

Bővebb információk az ISSIMO SE TAO támogatási pályzatai kapcsán itt elérhetők.

1 %-os támogatás

  • Ahhoz, hogy egyesületünk működni tudjon - a tagdíj bevételek mellett -, anyagi támogatásra is szükségünk van.
  • Ezen könnyedén segíthetsz, mindösszesen az adód 1 %-nak felajánlásával. Neked ez nem kerül semmibe.

Bővebben