ISSIMO SE Futóklub

Rólunk

2015 januárjában megalakult az ISSIMO SE futós részlege. Az egyesület környezetében egyre többen adták a fejüket futásra, így jött az öltet, hogy mi lenne, ha ezt valamiféle szervezett keretek között tennénk.

Egyelőre a klub célja, hogy a csatlakozni kívánó futást kedvelő egyénekből egy baráti társaságot kovácsoljon. A korábbiakban egyedül készülgető futók között kapcsolatot teremtsen, hogy azok egymással beszélgetni tudjanak. Kicserélhessék tapasztalataikat. Kérdéseket tehessenek fel, megvitathassák problémáikat ezáltal is segítve, hogy elérjék a futással kitűzött céljaikat. Legyen az akár versenyzés, egy újabb táv lefutása, vagy csak simán egészségük védelme. 

Semmilyen elvárás nincs a belépő tagokkal kapcsolatban. Szívesen fogadunk minden kezdőt, újrakezdőt és persze tapasztaltabb futókat is. Nincs kötelező edzés, de ha igény van rá nyitottak vagyunk akár ilyen szervezésére is. 

Ha akad olyan verseny, ahol több tagunk is részt vesz, akkor tudunk együtt menni. Jó dolog, ha nem egyedül kell a rajtig tartó teendők izgalmait végig élni és nagyon jól esik sikerünket, esetleg bánatunkat (reméljük ilyen nem sok lesz) megosztani a verseny után.

Szívesen veszünk minden további javaslatot, ötletet, ami a klub életének jobbítására, fejlesztésére irányul.

 

 

Sportorvosi kérdőív